rutger-bart.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Irene Gunst
reactie op: verhaal Hoi An

Leuk, jullie verhalen te lezen. Wij hebben eind maart een vakantie naar Vietnam geboekt. Jullie verhalen brachten ons al in de vakantie sfeer.
groeten, Irene en Huib Gunst

Hans en Tineke Leenders
reactie op: verhaal Hoi An

Wat een heerlijke verhalen en dan te weten, dat wij heden morgen de auto ijsvrij stonden te krabben, dan warmen wij ons aan deze verhalen. Wat een indrukken doen jullie op en wat leuk dat jullie dat zo goed kunnen verwoorden. Nog een paar dagen, dan mogen jullie je weer laven aan het Hollandse klimaat, ook niet mis, het was een stralende dag vandaag volop zonneschijn.
Genieten maar van deze laatste rustdagen en tot volgende week en bedankt weer voor dit verhaal, liefs van jullie oudjes uit Amstelveen.

siep

Wat een indrukwekkende verhalen. Het eten lijkt op de foto's fantastisch.

Vertel iets meer over enorme spinnen en slangen?

Graag ook wat meer close-up foto's van jullie zelf ploegend door de bush bush. Zijn er ook stranden?


wij hebben genoten van het laatste concert van LIesbeth en Van Van Dalen.

Hans en Tineke Leenders

Wat een geweldig verhaal. Hans heeft van de week geprobeerd, om in de trant van juliie Vietnam-bezoek, een Vietnamese loempia naar binnen te werken, maar de loempia eindigde in de prulle bak, ach arme, en jullie vertellen zulke smul-verhalen, was vast geen Vietnamees in dat kleine karretje?? Wat kunnen jullie beeldend vertellen, we kunnen mee kijken op de kaart en meegenieten. Wat een indrukken allemaal. In Nederland begint de lente op dit moment 8-10 graden, maaaar de koude komt eraan zegt men?? Lieve jongens geniet heerlijk verder, liefs en dikke kus van de oudjes uit Amstelveen

bram en helga

Wij lezen met veel plezier jullie verslagen en zijn weer een beetje in Vietnam zoals wij het begin 2001 beleefd hebben.
Zijn jullie nog in de tunnels geweest?
Veel plezier verder

Marianne Asselbergs

Hallo Bart en Rutger,

Van je moeder Bart kreeg ik jullie blog om mee te genieten met die fantastische reis die jullie met een stel vreinden maken. Leuk om alles te lezen en ik kan me zo voorstellen dat jullie genieten. Kan me de sfeer wel een b eetje voorstellen omdat ik ook in China en Thailand geweest ben. Ook wij vonden het eten heerlijk en alles erg goedkoop. Liefs van ons en geniet ze nog. Marianne

roel

vooral zo doooooooorgaan!!!! Erg leuk, en erg beeldend beschreven, je proeft zowat het eten..lekker, en geniet maar verder. Hier nog steeds beperkte dijkbewaking in Fr en Gr...

Bram en Helga

Leuk, die berichten! Wij kijken er naar uit vanuit een nat en winderig Bunnik

Jacqueline

Wat een heerlijk verhaal! Het spreekt enorm tot mijn verbeelding.
Een absolute cultuurshock , denk ik .
Ik kijk uit naar het volgende verhaal en wens jullie een fijne cruise.
Na de storm van gister , waait het hier wederom verskrikkelijk hard!!
Liefs van jacqueline

Vic

Klinkt erg goed! Leuk idee om zo jullie ervaringen meteen te kunnen lezen. Enne Rutger: een hoge toren bezocht, had je nou gezegd dat je die zou .....of was dat een andere toren?
Hoe het ook zij: jullie beginnen 2012 wel erg mooi. Kan het nog mooier?

Tineke Leenders

Water loopt ons in de mond, wat een heerlijke reis, vooral eetverhalen, het is inderdaad, wat voorgaande schrijvers, reeds vast stelden, dat wordt Vietnamees koken, als jullie terug zijn, hier stormt het heerlijk.
Heel veel liefs van jullie oudjes uit A'veen.

inger schuijff

Dat klinkt als een heerlijke vakantie!

Ik kan me die klereherrie 's nachts in Saigon nog goed herinneren. In de rest van het land viel dat toen erg mee.

Een goed 2012 gewenst met veel reisjes voor jullie 5-en
x
inger

jeanny beerkens

Leuk om zo nog met jullie mee te dromen over verre oorden, lekker eten en en een zonnetje. Trouwens als je voor Hans vietnamees gaat koken dan kun je mij ook uitnodigen.

Heb veel plezier en geniet ze. Jeanny

Han van Twist

Wat verkoopt die vrouw om 23.00 uur?
Ik verwacht wel de volgende maand een overheerlijk vietnamees visgerecht uit de keuken van Rutger, je maakt ons nutuurlijk waanzinnig nieuwschierig. Geniet ervan het weer is hier zwaar k, parasols, terrasstoelen, banners de hele mikmak vliegt hier door de lucht vanwege de heftige winden.... Tot de volgende mail